Dropshipping - complete ontzorging!

Is het voor u ook dé ideale situatie als wanneer u zich alleen op de verkoop hoeft te richten en de daaropvolgende processen in zijn geheel compleet kunt uitbesteden? Dan bent u toe aan een samenwerking met Direct-cameras.nl

Via ons op maat gebouwde software-systeem verwerken wij uw orders automatisch en worden ze binnen een a tien werkdagen bij uw klant geleverd! Geen minimale orderwaarde, geen handeling; het dropshipment-systeem van Direct-cameras.nl 

White Label
Wij versturen uw orders namens uw bedrijf. Op het verzendlabel staat uw bedrijf vermeld als afzender en Direct-cameras.nl blijft volledig onzichtbaar voor de eindconsument. Ook de track & trace code die vanuit ons systeem wordt verzonden heeft eveneens uw e-mailadres als afzender. Al onze processen zijn op ingericht met als doel dat onze naam op geen enkele wijze bekend wordt bij de eindconsument, úw klant!

 

Flexibiliteit en laag-drempeligheid
U heeft bij ons geen minimale afnameverplichting. Zowel voor het inkoopbedrag als het inkoopaantal; u heeft niet met een mininale afname te maken. U kunt vanaf één product orders bij ons plaatsen. 

After sales
Klachten worden bij ons binnen 24 uur opgelost. Dat wil zeggen; binnen 24 uur hebt u een antwoord op uw klacht en plannen we in gezamenlijk overleg een eventuele omruiling in. Ook dit proces wordt door onze manager in goede banen geleid. Naast de verzendingen naar uw klant verzorgen wij ook het retour nemen van zendingen. Omdat we volledig willen ontzorgen, is het uit handen nemen van het retourproces ook onderdeel van ons ontzorgingspakket.

Ons Dropshipsysteem – Direct-cameras.nl

Onze dealers hebben een account bij Direct-cameras.nl. Dit systeem wordt door klanten gebruikt voor de volgende zaken:

  • Plaatsen van orders
  • Voorraden inzien van Direct-cameras.nl
  • Toekomstige voorraden inzien van Direct-cameras.nl
  • Zendingen beheren
  • Klachten en retouren beheren

Plaatsen van orders

Orders kunnen handmatig of via een API-koppeling ingeschoten worden. De gehele documentatie over hoe een API-koppeling gerealiseerd kan worden, is te downloaden  Orders worden de volgende dag geleverd, tenzij de datum voor levering door u op een andere datum wordt gezet.. De manager kiest vervolgens de goedkoopste transportoplossing en zorgt dat de zending op de gewenste dag wordt bezorgd. U kunt de track & trace code naar u laten verzenden, of alleen naar uw klant, of naar zowel uw klant als uzelf.

 

Voorraden inzien van Direct-cameras.nl

Alle producten met bijhorende content staan vermeld in de Backoffice. Ieder product is per kleur gerangschikt waarvan tevens de voorraad inzichtelijk is. We proberen hierin zo transparant mogelijk te werken om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. U hebt hierdoor altijd live inzicht in de aantallen die in ons magazijn staan.

Zendingen beheren

Geeft uw klant aan de levering op een andere dag te willen ontvangen? Of wilt u een bepaalde orders terugzoeken van een paar maand geleden? In de Backoffice kunt u dit soort zaken eenvoudig beheren.